Close

Betoni

Valmistamme ja toimitamme valmisbetonia erilaisiin käyttötarpeisiin. Tavallisen valmisbetonin lisäksi valmistamme erikoisbetonia tarpeesi mukaan. Henkilökuntamme auttavat oikean betonityypin valinnassa jotka sopivat sinun projektiisi.

Betonin laatu ja Lujuus

Betonille on eri lujuusluokat sekä. Toimittamamme betoni testataan omassa laboratoriossamme jotta voimme varmistaa kestävyyden, sekä asiakkaan tarpeiden varmistamiseksi että laatuvaatimuksien täyttämiseksi.

Betonituotteemme on SFSn sertifioimia, betoniasemamme ja tuotteemme ovat Inspecta Oy:n sertifioimia.

Laatujärjestelmäämme kehitetään jatkuvasti.

Kuitubetoni

Kuitubetoni on betonityyppi erikoisella koostumuksella. Betoni on vahvistettu teräs- tai muovikuiduilla. Kuiturakenteen ansiosta valussa tarvitaan huomattavasti vähemmän raudoituksia.

Kuitubetonin edut

Kuitubetonin suurin etu on se, että ennen valua tehtävät työt vähenee huomattavasti. Betoni kestää myös iskuja paremmin, tämä on suuri etu teollisuuslattioissa. Kuitujen ansiosta betoniin ei synny myöskään halkeamia yhtä helposti. Perinteinen raudoitus ottaa myös paremmin kiinni kuitubetoniin kuin tavalliseen betoniin. Raskaimpia tehtäviä työmaalla on juuri raudoitus ja tarkemmin sanottuna raudoitusverkkojen asennus, kuitubetonin avulla tämä työvaihe jää kokonaan pois.

Betonin lujuus

Tässä testataan betonikuutiota. Lujuusluokka K60 tarkoittaa että betoni kestää vähintään 60MN/m2 paineen.

Betonityypit

Meiltä saat kaikki betonityypit. Tuotevalikoimaamme kuuluu lujuusluokat K20 – K60. Sen lisäksi valmistamme seuraavia erikoismassoja:

  • Kuitubetonia
  • Vesitiivistä betonia
  • Säänkestävä betonia
  • Pakkasenkestävää betonia
  • Itsetiivistyvää betonia
  • Sulfaatinkestävää betonia
  • Nopeasti tai hitaasti kovettuvaa betonia