Close

Laatu

Suoritamme testauksia kaikista betonilajikkeista laadun varmistamiseksi. Laboratoriossamme meillä on jatkuva laadunseuranta tuotteistamme. Asemamme on sertifioitu SFS:n seurantaan.

Jatkuvan kehityksen varmistaakseen S-Betoni Ab Oy on ottanut käyttöön integroidun toiminnanohjausjärjestelmän laatutyölle. Betoniasemamme ja tuotteemme on Inspecta Oy:n sertifioimat. Laatujärjestelmä on jatkuvan kehityksen kohteena.

Alla muutamia isompia toimeenpiteitä joita olemme tehneet laadun varmistamiseksi. 

2008 Betonin laatu

Vuonna 2008 aloitimme työt prosessien helpottamiseksi, digitalisoimme prosessin näytteiden ottamiseen ja reseptien tallentamiseen. Tässä vaiheessa betonin valmistusprosessi oli jo kokonaan digitalisoitu.

2011 Logistiikka

Logistiikka yksi tärkeimpiä tekijöitä alallamme. Pystyäksemme toimittamaan betoni ajallaan ja oikeaan paikkaan teemme tarkkaa suunnittelua. Vuodesta 2011 kaikki logistiikkasuunnittelu tapahtuu digitaalisesti, tämä helpottaa työtä sekä betoniasemalla että ratin takana.

2015 Tekstiviestipäivitykset

Kun asiakas tilaa meiltä betonin, hän saa tekstiviestillä vahvistuksen siitä, viestissä on myös tilauksen tiedot ja suunniteltu toimitusaika. Toimintoa arvostetaan paljon ja koko järjestelmä auttaa meitä pysymään ajoissa. Useammat jotka odottavat betonitoimitusta tekevät paljon muuta sen eteen että betonivalu voidaan tehdä onnistuneesti, se että tiedetään tarkalleen milloin betonitoimitus tulee, on todella arvostettua.

Toinen viesti lähtee asiakkaalle kun betoniauto on lähtenyt betoniasemalta kohti toimituspaikkaa.

2017 Sähköiset rahtikirjat

Otimme hiljattain myös käyttöön sähköiset rahtikirjat, tämäkin helpottaa kuljettajiemme arkea ja he voivat keskittyä palvelemaan entistä paremmin.

Sertifikaatit

Noudatamme Eurooppalaisia sekä Suomalaisia standardeja sekä betonin valmistukseen ja näytteiden ottamiseen.